Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Barnetapeter - Morsomme og fine tapeter for barneværelset

Å få sitt eget rom er en stor hendelse i alle barns liv. Endelig får man noe eget, der man kan ha sine ting, leke på egne vilkår og faktisk lukke døren bak seg. Med et eget rom blir barnet umiddelbart litt større og får ta eget ansvar – noe man lengter etter som liten.

Aller morsomst er det om rommet kan gjøres om til noe unikt med ting som barnet liker. Så har du muligheten for å sette inn en ny tapet eller henge opp bilder på veggene vil det bli et barneværelse utover et rom der barnet holder til.

Tapeter for barn

Om du vil ha en tidløs klassiker velger du Moln. Det er barnetapetenes barnetapet. Molm ble designet mot slutten av seksitallet av Gunilla Axén og kler også i dag veggene i mange gutte- og jenterom. Tapeten finnes i forskjellige farger – alle med Axéns umiskjennelige mønster.

Se i nettbutikken vår og sammenlign tapeter. Der finner du både klassikere og mer moderne tapeter med jungelmotiv, bondegårder og dinosaurer samt fondvegger med kjente og godt likte motiver som gjør barnerommet spennende.

Veggdekorasjoner og wallstickers

Veggdekorasjoner, eller wallstickers som de av og til kalles, er selvklebende dekorer som festes rett på veggen uten å skade tapeten. De kan enkelt fjernes uten å etterlate flekker. Å bruke veggdekorasjoner er altså en perfekt metode for å endre barneværelset uten at det blir permanent.

Utvalget av veggdekorasjoner er stort. Du kan bestille dekorer med verdenskart, verdensrom-motiv, bokstaver og dyr. Dessuten finnes trykk med barnas favorittfigurer som Scooby Doo, Transformers og Rorri Racerbil.

På Lekmer finner du også andre ting som kan festes på veggen, som bokstaver i tre, selvklebende tretrykk, magnetbokstaver og diskolys.

122 produkter
122 produkter