Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Skuffer og oppbevaring for barneværelset

Med barn hjemme øker antallet ting og tang i en heidundrende fart. Fødselsdager og julaftener passerer og lekene, klærne og tingene blir bare fler og fler. De fleste foreldre har nok tatt en titt utover gulvet og spurt seg hvor alle disse tingene kommer fra.

For å få noe kontroll er oppbevaringsmuligheter alfa og omega. Om Lego, klær, bøker og kosedyrene har sin egen plass blir det mye enklere å leve i huset eller leiligheten.

Her finner du alt som trengs for god oppbevaring.

Oppbevar barnas leker, klær og ting

La oss begynne med Lego – leken som om den ikke har sin egen plass spres rundt i hjemmet på null tid. Og å trampe på en legokloss kan være noe av det vondeste som finns.

Her finner du morsomme oppbevaringsbokser for Lego formet som overdimensjonerte legoklosser. De blir en leke i seg selv, og å plukke sammen Lego-klossene blir morsommere enn om oppbevaringen er en intetsigende skuff. Om dere har mye Lego kan dere bestille et par stykk. Da kanskje man ikke må plukke frem alt hver gang man skal bygge.

Vi har en lang rekke andre oppbevaringsartikler for barnas leker og ting: skuffer laget for tegninger, sammenfoldbare kurver som rommer alt fra leker, kosedyr og skittentøy og oppbevaringsbokser på hjul som man kan skyve inn under sengen eller sofaen. Dessuten finnes klesskap, barnegarderober og klesknagger til barnerommet.

123 produkter
123 produkter