Lekmer logo

Jox Basic, Bord & 2-pack stoler, Hvit

Jox Basic, Bord & 2-pack stoler, Hvit Jox Basic, Bord & 2-pack stoler, Hvit
849,15 kr
Ord. pris: 999 kr -15%
Tid igjen:
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i mars
På lager
Visa butikslager

Innred barnerommet med et stilrent hvitt bord og 2-pack stoler fra Jox Basic. Bordet har perfekt størrelse for et teselskap eller en tegnestund. Bordet er produsert i tre og malt i en giftfri farge. Mål på bord: 66 x 56 x 48 cm Må... Vis produktinformasjon

Innred barnerommet med et stilrent hvitt bord og 2-pack stoler fra Jox Basic. Bordet har perfekt størrelse for et teselskap eller en tegnestund. Bordet er produsert i tre og malt i en giftfri farge.

Mål på bord: 66 x 56 x 48 cm
Mål på stol: 25,5 x 28,5 x 53,1 cm
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Andre Lekmer-kunder likte også

Produktbeskrivelse

Innred barnerommet med et stilrent hvitt bord og 2-pack stoler fra Jox Basic. Bordet har perfekt størrelse for et teselskap eller en tegnestund. Bordet er produsert i tre og malt i en giftfri farge.

Mål på bord: 66 x 56 x 48 cm
Mål på stol: 25,5 x 28,5 x 53,1 cm

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
JOX

Artikkelnummer:
CLLM16009

Tags:
Bord & skrivebord, 1-6 år, 701 - 1000

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

JOX Vis alle produkter

Trenger du inspirasjon for barnerommet? Jox innredning tilbyr barnemøbler som passer inn i det øvrige hjemmet, holder høy kvalitet og er produsert i naturlige materialer. Jox er perfekt for deg som liker stilren, skandinavisk innredning og vil ha tidløs innredning som holder lenge uten å behøve å legge ut en masse penger. Når barnet ditt vokser kan møblene enkelt brukes til andre formål og plasseres i nye deler av hjemmet. Det er viktig at et barnerom skal føles både koselig og være funksjonelt. Innen kategorien oppbevaring barnerom finner du hos oss flere forskjellige løsninger, og med Jox teppe blir rommet riktig koselig. Like viktig er det å gi barnet ditt et rolig sted å fokusere. Jox skrivebord er skandinavisk stilrene og innbyr til lekselesing og hobby. Til skrivebordet kan du velge en Jox stol som passer bra sammen med skrivebordet og som enkelt kan flyttes rundt etter behov. Dette og mye annet finner du blant det store utvalget av klassisk designede møbler som også foreldre med øye for innredningsinteresse kommer til å like. Jox barnerom er unike på den måten at design og materialvalg står i fokus, samtidig som barnas lekelyst tilgodeses på beste måte. Lekmer.no har et stort utvalg av Jox møbler for barnerom. Med en nøytral fargeskala, morsomme mønster og naturlige materialer finnes det noe for alle. Enten du vil innrede et rom fra begynnelsen eller kombinere med de møbler og tilbehør du allerede har, passer Jox møbler og dekor lett inn i alle mulige sammenhenger. Bestill møbler og innredningstilbehør fra Jox online for å på en enkelt og effektiv måte gjøre deg klar som ny forelder eller oppgradere barnerommet mens barna vokser. Mange foreldre velger å ikke legge så mye penger i barnerommet ettersom barna stadig vokser og utvikles samtidig som det er mye bruk og kast, men Jox holdbare materialer og fine design i kombinasjon med gode priser gjør det til et varemerke som oppfyller de fleste foreldres krav.