Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Klokker

Å som barn få lære seg klokken er en av de første triumfene. For deg som forelder innebærer en barneklokke på barnets arm frihet, friheten til å la barna dine leke med vennene i kvartalet og vite at de kommer til å være hjemme i tide til middagen. Hos oss på Lekmer.no finner du et stort sortiment av barneklokker, i flere forskjellige modeller og farger. Her finnes klokker for alle smaker.

En klokke rundt ditt barns håndledd er mer enn bare et tilbehør. Det er en stadig leksjon i tid, i ansvaret for å holde tiden og viktigheten av å respektere andres tid. I vårt store sortiment finner du klokker av flere forskjellige modeller. Vi har nøytrale klokker for de litt eldre barna som vet hva de vil ha og fargeglade vekkerklokker med lys-, og lydeffekter for den som kanskje har litt vanskeligere for å våkne om morgenen. Hos oss finner du også Zazu nattlampe og søvntrener som hjelper ditt barn å sove på bestemte tider og forstå når det er på tide å stå opp. Urskiven fungerer som nattlampe for barna som lett blir redde i mørket. Søker dere en vekkerklokke med velkjente motiv og figurer finner du den alltid hos oss.

Å som barn kunne klokken og forstå betydningen av tid bygger et stabilt grunnlag for voksenlivet med alt det innebærer. Hos Lekmer.no finner du dessuten den klokken som lar ditt barn lære på enklest mulig måte, uten tvang eller en følelse av å måtte. Hvorfor ikke leke frem kunskapen med en Star Wars vekkerklokke eller med hjelp av en veggklokke med et motiv fra favorittfilmen? Hos oss kan dere finne klokker som er justerbare med forskjellige ringe-, og lydsignaler, vekkerklokker som kan projisere tiden opp i taket og søvntrenere som lar ditt barn forstå når det er på tide å lukke øynene og vente på en ny dag.

Samle familien foran datamaskinen og se gjennom det store utvalget av klokker og barneromsinnredning som finnes hos oss på Lekmer.no. Her finnes noe for alle smaker, uansett om du søker vekkerklokker eller veggklokker.

2 produkter
2 produkter