Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Innred barneværelset - Innredningdetaljene som gir det lille ekstra

Det er detaljene som gjør rommet. Små ting som gir rommet personlighet og sjel. Dette gjelder hele huset eller leiligheten – ikke minst barnerommet. På denne siden finner du fine ting som piffer opp rommet og gir ”det lille ekstra”.

Fakta er at morsomme detaljer kan forvandle et vanlig rom til et rom som barna kan trives i og det trenger ikke å koste spesielt mye. Her presenterer vi våre beste innredningsdetaljer.

Et utvalg innredningsdetaljer til barn

Bokstøtter: Vi har fantastiske bokstøtter til barnerommet. En favoritt er de myke bokstøttene fra Skip Hop. De er utformet som kosedyr men har tyngden til å kunne holde opp bøker. I tillegg har vi morsomme, mer tradisjonelle bokstøtter i tre.

Kleshengere: Med barn i huset vet du at klær kan havne over alt. Et problem er at vanlige kleshengere sitter for høyt opp, og de er kanskje ikke så morsomt utformet eller føles som barnas egne. Vi har løsningen. Morsomme, fargerike hengere som du både kan sette opp i barnerommet og litt lavt i gangen.

Målepinner: Alle foreldre vil følge med i sine barns utvikling og barna skyter i været raskere enn man tror. Med en målepinne på veggen kan dere følge med på utviklingen og skrive ned (eller på pinnen) når barnet nådde en viss lengde. Det er et kult minne og en morsom innredningsdetalj.

Papirkurver: Vil dere at søppel skal havne der det hører hjemme? Kjøp en papirkurv som er morsom. Vi har en rekke forskjellige papirkurver med barnas favorittfigurer – Monsters High, Mikke Mus, LEGO med flere – bestill en slik og dere får et praktisk produkt og en fin pyntegjenstand i ett.

Nå har vi presentert noen av innredningsdetaljene du finner på Lekmer. Her finnes også klokker, speil, pyntegjenstander, bilder og mye annet. Se deg rundt i butikken, bestill direkte på nettet og piff opp barnerommet.

87 produkter
87 produkter