Lekmer logo

Junior- & voksensenger

Leter du etter voksesenger? Her hos oss på Lekmer.no finner du alt du noensinne har drømt om når det gjelder familielivet. Kjøp din nye vokseseng til barn her hos oss ettersom vi har et så bredt utvalg at vi våger å love at du finner akkurat den sengen du er ute etter. En vokseseng er både smart og fin, noe du snart kommer til å merke.

Når du kjøper hjem voksesenger til familiens barn har du gjort en investering som gir uttelling for lang tid fremover. En vokseseng er en utdragbar seng som kan justeres i takt med at barnet blir eldre og lengre. Troll seng er en populær variant med sin skandinavisk minimalistiske design og robuste virke i hvitmalt tre. Her på Lekmer.no har vi mange forskjellige voksesenger, både enklere varianter og de med mer farge og utsmykning. Er du på jakt etter en barneseng med oppbevaring? Med en eller to skuffer under kan du enkelt legge vekk ekstraputer eller laken, eller hvorfor ikke bruke dem som en liten soveplass for alle kosedyrene?

Når det handler om innredning til barn finnes det ingen grenser for hvor innovativ designen kan bli. Elsker barnet ditt sengehimler og drømmer om å våkne opp i en Disneyfilm? Sjekk ut inn juniorseng Disney som er inspirert av alle Disneyprinsesser. Her finnes både Elsa fra Frost og Askepott, Ariel og den populære Minni Mus. Felles for alle sengene er at de er oppbygd med robuste understell som res opp for rolige netter samtidig som de tåler ett og annet hopp i sengen. Er barnet ditt interessert i biler og racing? Sjekk ut den av våre voksesenger som heter juniorseng bil som er utformet som en Formel 1-bil.

Her på Lekmer.no synes vi at alle familier skal få de beste produktene som finnes, derfor holder vi oss bare med toppklassede voksesenger og masser av mer. Søker du etter vokseseng på nettet? Du har kommet helt rett.

35 produkter
35 produkter