Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Senger

Søvn er viktig for vår utvikling. Vi har bekvemme senger for både små og store barns behov, slik at de kan sove sikkert og våkne uthvilt.
Billige, dyre, høye, lave, faste, myke, økologiske og Svanemerkede senger.
En trygg vugge gynger din nyfødde baby til ro.
Prisbelønte Moseskurver kombinerer alt du vil ha fra en tradisjonell Moseskurv (portabel, lett å bære, koselig) med moderne forbedringer som supersterkt materiale og allergivennlighet.
Vi har sprinkelsenger for de aller minste som strekker seg fra tradisjonelle sprinkelsenger til smarte sammenleggbare reisesenger.
Reiseseng for innendørsbruk passer barn mellom 2-6 år. En luftmadrass for små barn som passer perfekt til overnattinger, reiser og til barns overgang fra sprinkelseng til litt større seng. Vi har også luftmadrasser med avtagbart trekk, som er den perfekte campingsengen for barn mellom 6-10 år på alle innen- og utendørseventyr.
Juniorsenger finnes med forskjellig form og utseende. Med beskyttelse på langsidene eller uten. I nøytrale farger eller med mer avanserte modeller med barnas favorittfigurer i sentrum.
Loftsenger er perfekte for compact living da man får en ekstra overflate og kan oppbevare skrivebord eller esker under sengen. Praktiske køyesenger er en ideel løsning for små rom der man trenger flere senger. Gjennom å utnytte rommets høyde bruker du overflaten på en perfekt måte.
En sengehimmel rammer inn sengen og gir en lun følelse og skaper en koselig atmosfære.
Skap ditt barns drømmesoverom med personlige innredningsdetaljer. Invester i rett seng - og sov som et barn!

271 produkter
271 produkter