Lekmer logo

Bokhyller og hyller til barnerom

Vi vet alle hvor raskt barnas rom fylles med alt fra leker og hobbysaker til klær. Hos oss på Lekmer.no kan du finne en barnehylle som både gir deg en plass til oppbevaring og hvis forskjellige stiler passer barn i alle aldre. Vi har hyller i en rekke forskjellige størrelser, farger og materialer for at akkurat du skal kunne finne den perfekte hyllen for deg og din familie.

I et velorganisert rom er det plass for både familien og vennene å være sammen. Med hyller fra Lekmer.no åpnes rommet opp, og de åpne flatene innbyr til både lek og dans. Med vår hjelp får alle barnas leker sin egen plass. Vi ser en bokhylle til barn som et sted der eventyrene bor og drømmene flyter. Om du i stedet er ute etter en vegghylle har vi massevis av slike, enten du leter etter en med et morsomt motiv eller en mer stilren design. For at du skal finne en hylle som passer akkurat dere har vi et bredt sortiment med hyller i forskjellige materialer, størrelser og former. Vi har noe for alle!

Hyllene fra Lekmer.no er produsert for å bli en del av leken. Derfor produseres de av slitesterke materialer slik at de kan være med på mange av deres eventyr. Ettersom vi bryr oss om våre barns fremtid verner vi om miljøet og selger mengder av produkter som er produsert av miljøvennlig virke. På den måten kan du kjøpe en sikker hylle i tre med god samvittighet. Å kjøpe oppbevaring til barnerom er noe av det mest verdifulle du gjør som forelder. Vi selger rimelige hyller med spesielle motiv, former og farger slik at rydding blir en lek for barna og samtidig forenkler for foreldrene.

Lekmer.no har et bredt utvalg av hyller, noe som gjør at vi har noe for alle. Shop deres hyller online, så slipper du stresset i møbelvarehuset og kan i ro og mak finne hele familiens favoritt.

44 produkter
44 produkter