Lekmer logo

Kleshengere og knagger for et rent og ryddig hjem

Når familien vokser og dere blir flere hjemme, handler uventet mye om å holde det rent og ryddig i hjemmet. Hver kvadratmeter blir verdifull, spesielt i rommene med mye leker og klær. En god krok til barnerom til å henge klær, ryggsekker og morgenkåper på blir en stor hjelp i kaoset. Her finner du også gode kleshengere til gangen eller der det kan behøves.

Når du velger kleshenger er det smart å tilpasse dens utseende og funksjon til hvor i huset den skal plasseres. I gangen trenger dere kanskje noe veldig robust og ordentlig som kan ta hånd om alle de tykke vinterklærne eller tunge jakkene. For sko og små trivelige kleshengere til de mindre barna finnes smidigere hengere med hylle. Se for eksempel på vår populære Kids Concept klesstang som med sin herlige design passer inn perfekt i barnas rom eller som en ekstrahenger i gangen for barnas klær. Denne kleshengeren finnes i flere farger og er enkel å håndtere takket være størrelsen. Velkommen til å finne løsninger til all din oppbevaring hos Lekmer.no.

En smart måte for mer oppbevaring og for å frigjøre mer plass i rommet uten å sette inn garderober eller kommoder er å finne kleshengere som kan festes direkte på vegger. Eller hvorfor ikke skaffe en stabil henger til dør? På denne måten kan du enkelt henge av deg klærne i farten. Det er ikke bare klær, håndklær og ryggsekker som skal henges bort så de ikke tar plass i hjemmet. Også alle tilbehør og smykker må ha en plass å gjøre av seg. Hvorfor ikke ta en titt på våre smykkehengere? Disse passer perfekt på et skrivebord eller på nattbordet i barnas rom.

Med riktig smarte løsninger oppbevaring blir hjemmet renere, penere og hyggeligere å leve i. Finn smarte løsninger for gode kleshengere og kroker til alle deres klær, håndklær og ryggsekker hos oss på Lekmer.no.

19 produkter
19 produkter