Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Barnemøbler på nettet - Bra innredning og møbler for barn

For å skape et rom der barn trives, leker og kan se som sitt eget, kan det behøves møbler som er i barnas størrelse. Med et lesehjørne med en liten lenestol, gode bokhyller og en junior- eller sprinkelseng skaper du et rom som er tilpasset for barn.

Med barnemøbler skaper du dessuten et trygt miljø. Du slipper skarpe kanter og høye høyder og kan slappe av i visshet om at din sønn eller datter leker i et rom som er tilpasset for ham eller henne. Et trygt rom å trives i helt enkelt.

Noen populære møbler for barn

Her på Lekmer kan du bestille hjem stort sett alle typer barnemøbler – fra gulv til tak. Se deg rundt i onlinebutikken, og du vil finne det du er ute etter, men la oss først presentere noen av storselgerne.

Barnesenger: Vi har et stort utvalg av sprinkelsenger for de aller minste. De strekker seg fra tradisjonelle sprinkelsenger i tre, med sikker avstand mellom sprinklene, til smarte, sammenleggbare reisesenger. Deretter har vi også en rekke juniorsenger i forskjellig form og utseende. Du kan bestille klassiske senger med beskyttelse på langsidene eller mer avanserte senger utformet med barnas favorittfigur i sentrum.

Stoler, krakker og bord: Det er mange foreldres drøm at barnet iblant sitter ved et bord og leker – kanskje legger puslespill, tegner eller leser. Vi sniker oss inn i rommet og sier noe i stil med ”se så fint han/hun leker”. For at dette skal skje kreves det bord og stoler som er i barnas størrelse. Vi har et stort utvalg av møbler som inspirerer til lek.

Bokhyller og hyller: Leker og bøker har en evne til å spres raskt i et barnerom, spesielt når det ikke er noen plass å sette dem. Med bokhyller og hyller har du i alle fall mulighet til å holde det ryddig og trivelig på rommet. Her kan du finne mange fine og morsomme hyller, og vil du ha enda mer orden, se gjerne på våre smarte oppbevaringsesker.

Som sagt, nå har vi bare skrapt på overflaten blant alle barnemøblene du finner hos Lekmer. Her finnes også lekegrinder, lenestoler, skap, vugger og mye annet. Egentlig finner du alle møbler som trengs i barnerommet her på siden.

206 produkter
206 produkter