Lekmer logo

Vegg- & senglamper

Her hos oss på Lekmer.no finner du fin og moderne innredning til barnerommene når det er på tide å piffe opp litt hjemme. Er dere ute etter en ny barnelampe for eksempel, så kan dere velge og vrake blant vårt trendy utvalg av fargerike vegglamper. Vi har forskjellige modeller i farger og former som passer alle barn uansett smak og behov.

Trenger du nye trendy vegglamper? Da har du kommet rett, her finner du en rekke forskjellige vegglamper i herlige farger og mønstre, uansett om du trenger en vegglampe til soverom, stue eller lekerom. Liker barnet ditt dyr og natur kan vi anbefale dyrelignende lamper med fine farger og former. Er du derimot ute etter noe mer unikt kan vi anbefale f.eks. en Star Wars vegglampe som forestiller storm trooper eller noe annet litt spesielt av vårt stadig oppdaterte sortiment . De fleste lamper består av metall, stål eller plast, og lampeskjermer finnes i herlige farger som lyseblå, lyserosa og også mørkere kulører. Lampene varierer i størrelse, men de fleste holder seg rundt 30 cm i diameter.

Hos oss på Lekmer.no finner du et moderne utvalg av vegglamper og nattlamper som passer barn i de fleste aldre. Vi strever etter å kunne tilby noe for alle forskjellige smaker og behov, og i vårt utvalg inngår blant annet nattlampe med klemme, Bloomingville lampe og unike lamper som forestiller søte dyr. Produktene er testet i henhold til europeiske sikkerhetskrav, de innholder kun godkjente stoffer og farger. Med disse praktiske, sikre og moderne lampene blir det en fryd for dere å dekorere rommene og forbedre belysningen. Du som leter etter en unik og moderne gave til barneselskapet kommer garantert til å finne en passende artikkel her på Lekmer.no

Trenger ditt barn en ny flott nattlampe til soverommet? Da finnes det en mengde modeller å velge mellom i vårt sortiment. Du finner også vegglamper og mye annet hos oss på Lekmer.no!