Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Lamper og belysning til barneværelset - Gutte- og jenterom med finesse

Riktig belysning i barnas rom er akkurat like viktig som ellers i hjemmet. Mange barn vil ha en svakt lysende lampe på natten. I tillegg trenger man en taklampe – gjerne med dimmer – som skaper et behagelig allmennlys og en skrivebordlampe til lekselesing, tegne- og puslestunder.

Barnas rom er en plass hvor det pågår ulike typer aktivitet og derfor er det behov for forskjellige typer belysning. Her på Lekmer finner du alle typer lamper for barn – lamper som ikke bare gir lys men også blir en morsom og dekorativ innredningsdetalj, som bidrar til en trivelig helhetsopplevelse i barnerommet.

Nattlamper i barnerommet

En nattlampe gir et svakt skinn som ikke forstyrrer søvnen. Heller tvert imot. Barnet slipper – spesielt i løpet av vinterhalvåret – å sove i bekmørke og våkne uten å kunne orientere seg. Med et svakt skinn av lys kan man våkne opp, se hvor man er og sovne på nytt. Hvis barnet må gå på toalettet slipper han eller hun å famle rundt i mørket.

Mange av nattlampene du finner hos oss har kjente barnemotiv. Du kan for eksempel bestille en lampe som er formet som en Legokloss eller en lysslynge med hele Barbapapafamilien. De er også koselig å hvile blikket på når man skal sovne. Du finner til og med nattlamper som kan spille musikk.

Lamper for gutte- og jenterommet

Vi har et stort utvalg av vanlige lamper til barna. I taket kan du for eksempel henge en rislampe med det klassiske Sky-motivet, stjerner, prikker eller sauer. De gir rommet et behagelig allmennlys.

På skrivebordet trenger du også en lampe, spesielt til eldre barn som skal gjøre lekser. Det finnes mange varianter. Enten velger du en tradisjonell skrivebordlampe eller en bordlampe – begge variantene kommer i en rekke modeller og med mange forskjellige mønster og motiv.

167 produkter