Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Barneværelse

Hos Lekmer.no finner du barneromsinnredning fra gulv til tak fra velkjente og populære varemerker. Vi har møbler tilpasset for barn i barneformat. Alt fra gode senger til smart oppbevaring av barnets leker. Vi har innredningsdetaljer som myke sengesett, herlige tapeter og koselig belysning som passer både små og store og alle hjemmets rom. Lekmer.no vil inspirere til å innrede rom som barna ser frem til å vokse opp i!

Innred barneværelset - Møbler, tapeter og belysning for barnas rom

Å få sitt første rom er å bli stor. Å flytte fra sprinkelsengen eller kanskje til og med foreldrenes seng er et gigantisk steg i et barns liv. Men det er også litt skummelt. Plutselig forandres hele tilværelsen og den tryggheten som barnet har kjent med å sove med foreldrene er borte.

Derfor kan det være klokt å sammen med sitt barn skape et nytt barneværelse. Om det innredes med møbler barnet liker eller kanskje til og med har valgt selv, morsomme tapet og gode oppbevaringsmuligheter for alle lekene blir rommet barnets eget rom på ekte.

Møbler og innredning – Vårt utvalg

Her på Lekmer kan du bestille hjem all innredning som passer i gutte- og jenterom. Alt fra gulv til tak. Møblene og innredningsdetaljene leveres til deg, og prisene er ofte bedre enn de du finner i en fysisk butikk. Du behøver heller ikke jage rundt i forskjellige butikker. Dette er helt enkelt en komplett innredningsbutikk for barn.

Se deg rundt på siden så finner du det du behøver til barneværelset. Men la oss presentere tre av de kategoriene som er mest besøkt.

Belysning: Lamper og belysning er viktig for å gjøre det trivelig i et barneværelse. I taket vil man ha en lampe som lyser opp på dagen når leken er i full gang. Ved sengen vil man ha en nattlampe som gir et behagelig skinn når det er på tide å sove, og kanskje vil man ha et trivelig lesehjørne. Her finner du alle lamper for barn.

Møbler: Det kan være trivelig med møbler som faktisk er tilpasset barn: bord, skrivebord, sofaer, stoler, ja alle typer møbler i barneformat. Dessuten trengs en seng, enten en sprinkelseng for de minste eller en vanlig seng tilpasset en junior. Sammenlign alle våre møbler for barn.

Tapeter og veggdekorasjoner: Å få velge sin egen tapet er en vei til å skape sitt eget rom. Vi har et stort utvalg, fra klassikere som Moln-serien til fine dyremotiv. Vil du ikke klistre opp en hel tapet kan du bestille veggdekorasjoner, "stickers" med barnas favorittfigurer som kan fjernes når interessen dabber av. Sammenlign veggdekorasjoner og tapeter.

Som sagt, dette er bare en liten del av innredningen du finner på Lekmer. VI har også senger, sofaer, speil og mye annet. Ta en tur i butikken og bestill det som skaper et rom å vokse i.

Populære merker Vis alle merkene