BabyBjörn Barnetallerkensett, 6 deler, Rosa/Lilla

Legg til i ønskelisten
(1)
Til kassen
Ikke på lager
Med BABYBJÖRN barnebestikk og barnetallerken blir det enkelt for barnet ditt å lære å spise selv. Tallerkenens trekløverform hjelper barnet å få opp maten med bestikket i stedet for å jage den runt langs kanten eller ut på bordet. Skjeen og gaffelen er tilpasset etter tallerkenens form og passer både i høyre og venstre hånd. En opphøyning bakerst på skjeens og gaffelens blad hjelper til å putte maten frem mot barnets munn. De korte skaftene gjør dem dessuten meget enkle for et barn å gripe.

Barnetallerkenens utoverskrånende kant gjør den stødig så den ikke tipper om barnet slår på kanten eller dytter tallerkenen. Tallerkenkanten er vanskelig for små hender å gripe og minimerer risikoen for at barnet tar tak i tallerkenen og velter eller kaster den. Gummilisten på undersiden gjør at den ikke glir like lett på bordet.

Enkle å rengjøre og kan maskinvaskes. Unngå imidlertid å plassere dem nær oppvaskmaskinens varmeelement. Barnetallerkenen er produsert i to deler der innertallerkenen kan tas løs. Vi anbefaler å kun varme maten, ikke tilberede eller koke den i tallerkenen i mikrobølgeovn..

Materiale: Polypropen (PP). Gummilisten i bunnen av tallerkenen er produsert av termoplastisk elastomer (TPE). Innertallerkenen er produsert av akrylnitril-butadien-styren (ABS). Alt helt fritt for BPA.

2 tallerkener, 2 skjeer samt 2 gafler inngår. Anbefales fra 4 måneder.
  • Artikkel nummer 156100
  • Sikkerhet

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping