Lekmer logo

Vinterbukser & termobukser

Tid for morsomme vinteraktiviteter? Eller er det høstens eller den tidige vårens skogsspaserturer som er i gang? Når det er kjøligere ute er det viktig at barna er varme og bekvemme slik at de kan fokusere på de viktige lekene og oppdagelsene. Med et par fôrede overtrekksbukser kan du være sikker på at ditt barn alltid er varm og tørr på bena. Er det mye snø ute, da kan det trenges termobukser.

Fôrede overtrekksbukser lar ditt barn være utendørs også om det er kaldt. For at de skal være så bekvemme og praktiske som mulig er det ofte lurt å velge overtrekksbukser som har seler. Hos Lekmer.no finner du forskjellige modeller av fôrede overtrekksbukser, spesielt utvalgte for sin høye kvalitet. Når det er vinter og litt kaldere, eller om ditt barn ofte fryser, da kan det trenges litt tykkere klær. Termobukser til barn skal med fordel være både vind- og vanntette, ha teipede sømmer og dessuten forsterkninger der det ofte blir slitasje. Hos Lekmer.no finner du også skiklær til barn som passer utmerket for aktiviteter i skibakken. Med både jakke og overtrekksbukser kan ditt barn være aktivt under skigåingen og samtidig være tilstrekkelig varmt.

Når det kommer til yttertøy er det viktig å velge god kvalitet. Det er derfor vi på Lekmer.no velger våre plagg med stor omsorg. I vårt sortiment har vi blant annet klær fra den svenske produsentern Didriksons. De er kjent for sin høye kvalitet på værtilpassede klær. Når ditt barn trenger en bukse for utelek, eksempelvis fôrede overtrekksbukser, er det et par ting som er ekstra viktige. Reflekser er viktig for at ditt barn skal vises i vinterns mørke. Utebukser slites oftest på knær, rumpe og ved benslutt. Om du kjøper en bukse som er forsterket på de områdene kan de holde i mange sesonger.

Fôrede overtrekksbukser av høyeste kvalitet for ditt barns uteleker finner du hos Lekmer.no. Sammenlign forskjellige modeller når du kjøper en fôret overtrekksbukse online. Et stort sortiment med plagg fra de beste produsentene finner du hos oss.

47 produkter
47 produkter