Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Ytterklær for barn - Varme klær for høst og vinter

Er det ikke det samme hvert år? Man ser på termometeret om morgenen og innser at temperaturen begynner å krype nær null, kanskje blir du møtt av litt snø på bakken. Nå må man begynne å lete gjennom skuffene for å finne noe fornuftig å ha på barna når de skal til skolen eller barnehagen.

Det er sannsynlig at klærne ikke passer lenger. Det trengs nye klær. Og butikkene er fylt med foreldre som må oppdatere barnas garderober. Hvis du kjenner deg igjen har vi en god løsning. Bestill alt på nettet - fra dresser til luer og votter - og gjør deg klar for vintersesongen. Enkelt og greit.

Dresser for barn

Når det blir kaldt er dressen det beste plagget til babyer og barn opp til skolealderen. En skikkelig god dress slipper ut fukt, man blir svett om man har mye klær og er aktiv, men slipper ikke inn fukt. Sømmene skal helst være ”tapede” for å gjøre dressen fuktsikker.

Med en kvalitetsdress trenger man aldri å lure på om barna blir kalde og fryser. Tvert imot. Du kan la dem leke fritt i snøen og nyte vinteren til fulle. Ta en titt på vårt utvalg av dresser, og vinteren er i boks.

Jakker og overtrekksbukser

Fordelen med å velge en jakke med en overtrekksbukse er at man kan regulere temperaturen selv. På vårparten, for eksempel, kan det være skikkelig kaldt om morgenen og barna må ha heldekkende yttertøy, men midt på dagen blir det kanskje 13 grader varmt og en dress blir da gjerne for varmt.

Nå kan det være godt å kunne ta av seg jakken eller buksene.

Hos oss finner du en rekke forskjellige jakker og bukser i høy kvalitet. Og man kan selvfølgelig bruke dem hele vinteren om man ønsker det. Se deg rundt i butikken og bestill direkte på nett.

Øvrig yttertøy

Når du har valgt dress eller jakke og bukse er det på tide å beskytte hode, hals og hender. Her har vi et stort utvalg. Blant luene finner du alt fra tradisjonelle toppluer til skiluer til skikkelig kalde dager. Du kan også bestille votter og hansker – gjerne sånne som er vannavstøtende – samt skjerf og halser.

Gjør en bestilling og du trenger ikke å bekymre deg når termometeret balanserer på null for første gang i år.

200 produkter
200 produkter