Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Barneklær - Bukser, jeans og skjørt for barn - Alle underdeler

Bukser, skjørt, jeans og alle andre plagg på underkroppen må være fine, ellers vil man vel ikke ha dem på seg? Men minst like viktig er det at de er av høy kvalitet og tåler å få noen gressflekker. Her har vi samlet slike plagg.

Akkurat som i vår kategori overdeler har vi latt være å dele opp alt i ulike kategorier. Det blir helt enkelt ikke så oversiktlig. I stedet finner du alt på samme sted uansett om du handler til en gutt eller jente og uansett alder på barnet. Du finner alt her.

Underdeler – vårt utvalg

Det enkleste er kanskje at du ser gjennom utvalget og bestiller hjem de plaggene du er interessert i. Det er bilder og størrelsesbeskrivelser på alt. Men vi kan ta sjansen på å fortelle litt om hva vi selger.

Jeans: Jeans finnes i dag for barn i alle aldre. For de minste har vi bukser i veldig myk denim – de er like behagelige som joggebukser – og med strikk både oppe og nede. For barn som fremdeles bruker bleier er de kanskje det beste valget, da buksene er lette å ta av og på. For de litt eldre barna, når man kanskje vil ha litt kraftigere tøy, har vi tradisjonelle jeans i barnestørrelse. Jeans som holder lenge og tåler å lekes i.

Joggebukser: Som voksen kan man iblant ønske at det hadde vært sosialt akseptert å gå på jobben i joggebukser. Ville ikke det vært behagelig? For barn er det fremdeles greit å gå til barnehagen i et par knallrøde joggebukser, så la dem nyte det privilegiet. Her finner du joggebukser av høyeste kvalitet fra kjente klesfabrikanter.

Øvrige underdeler: Foruten ulike typer bukser har vi også et stort utvalg av skjørt, leggings, jumpsuits og shorts. Ta deg en titt her på siden og du finner ”underdeler” for alle årstider og alle barn.

71 produkter
71 produkter