Lekmer logo

Ryggsekker

Alle husker vi vår skolegang og den mengden bøker vi bar rundt på. Det var mye som skulle læres, og vi gjorde det gjennom å flytte våre skoleartikler mellom hjemmet og skolen. Hos Lekmer.no har vi derfor et stort sortiment av skolevesker og ryggsekker, alt for å tilrettelegge for barnas skolegang og innlæring. En riktig god ryggsekk egner seg også godt til alle klassens utflukter og eventyr.

Hos oss finner du et stort sortiment av ryggsekker, i en rekke forskjellige modeller og utførelser. Vi har stilrene vesker for de litt eldre barna som vil ha en flott og kanskje noe mer diskret skoleveske. Vi har også slitesterke ryggsekker i glade farger, utsmykket med de populære figurer vi finner i filmer og barneprogram. Vi har kule vesker med Batman motiv, med Mikke Mus og Star Wars, men selvsagt finner du også en stilren barneryggsekk fra for eksempel Björn Borg, hos oss. Vi har også vesker med brystremmer for å forsikre at vesken sitter trygt og bekvemt på ditt barns rygg. Uansett om det er en veske å oppbevare skolearbeidet i, eller en litt større veske for en klassetur, så har vi det du trenger.

Yngre barn elsker ofte produkter med glade farger, kanskje med et dyr eller en velkjent figur som utsmykning. Hos oss finner du vesker for de aller minste, med brystremmer for deres komfort, samt avtagbare sikkerhetsremmer for foreldrenes sikkerhet. For de litt eldre barna kan kule ryggsekker fra Björn Borg være et alternativ, modeller man aldri har noe problem med å vise frem i skolegården eller i byen. I dag er en ryggsekk i stoff en slitesterk og kraftfull veske som tåler barnas tøffe lek og skolebøkenes tyngde. Mange modeller har også forsterkede sømmer for å garantere en lang levetid, uten at komforten på noen måte kompromisses.

Søker du etter en Skip hop ryggsekk online er det til Lekmer.no du skal vende deg. Vi har ryggsekker for alle smaker, og med trygg nettshopping og raske leveranser blir du ikke skuffet.

92 produkter
92 produkter