Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Ryggsekker og vesker for barn - For skole, reise og idrett

Er det tid for skolestart? Da er det kanskje på tide å oppdatere veskene og sekkene. Trengs en ny skoleveske, et nytt pennal eller en ny gym-bag kan du bestille det på nettet. Å forberede seg for skolestart med nye vesker og ting er morsomt for alle barn. De får noe eget og får kjenne seg store.

Det finnes også andre tilbehør, både for små og eldre barn. Ta en titt i nettbutikken og du finner nok det du leter etter.

Skolevesker og ryggsekker

Valget av skolesekk (eller førskolesekk) har alltid vært viktig. Vokste du opp på 80-tallet minnes du kanskje kampen om å ha "rett sekk". En Salomon-sekk stod i høy kurs mens Fjällräven ikke kjentes like tøff.

I dag er utvalget mye større og det finnes ikke like mange rett og feil. Du kan velge fra et stort utvalg av skuldervesker og ryggsekker og finner noe som barnet liker.

Her på Lekmer kan du bestille vesker og sekker med en rekke forskjellige motiver – figurer og bilder av favorittkarakterene fra film, historier og TV-spill. Er Biler favorittfilmen kan dere velge en sekk eller veske med Lynet McQueen, spiller barnet spill på iPhone eller iPad er kanskje et Angry Birds-motiv best, og er superhelter interessant er kanskje en Spiderman-sekk høyest på ønskelisten.

Ta en titt, utvalget er stort.

Øvrig tilbehør

Under denne kategorien finner du også en rekke andre tilbehør. Vi har lommebøker med Hello Kitty, Angry Birds og Pippi Langstrømpe. Vi har også suttekluter å ha med i sengen og på reisen, samt reisevesker som er perfekte å pakke selv til den første ferien.

Du finner belter, seler og solbriller under denne kategorien. Du finner også mindre, harde vesker der barn kan oppbevare sine favorittleker.

Som sagt, ta en runde i nettbutikken og finn det du søker.

93 produkter
93 produkter