Lekmer logo

Regntøy til barn

Vi har skiftende vær i Norge og en hel del regn. Regntøy er nødvendig å ha i garderoben, det gjelder både for barn og voksne. Hos Lekmer.no finner du fint barneregntøy i forskjellige utførelser fra de aller beste merkene. Vi har både jakker som bukser og hele regnsett. Alt regntøy som finnes i butikken er produsert for å være vanntette og bekvemme for utendørslek.

Regntøy kan se forskjellig ut. Enkelte er uten fôr, noe som innebærer at det er nødvendig med yttertøy under regntøyet. Fôrede regnsett er praktisk å ha. Det er varmt for barnet ditt og garantert vanntett. Dessuten sparer et slikt regnsett plass i garderoben. Når du skal velge regnsett er det viktig å tenke på en del ting. Det må være bekvemt, holdbart og dessuten ha en praktisk design. Hos Lekmer.no finner du f.eks. regntøy fra Didriksons. Det er et kjent svensk merke som har produsert yttertøy siden 1913. De startet sin produksjon på vestkysten, som får sin tildelte andel ruskevær. Derfor kan du regne med at regnsettene fra dette merket sørger for at ditt barn er tørt, uansett hvor vått det er ute.

Mange barn synes å det er slitsomt å ta på seg yttertøy. Det er lettere å få barn til å like sitt praktiske regntøy om de er designet på en morsom måte. Fargeglade regnsett er et ganske smart knep. Det gjør nemlig plagget mer interessant for barnet. Når yttertøyet er fargerikt kan du også se ditt barn på lengre avstand, eksempelvis når dere er på lekeplassen eller i skogen. Det er både praktisk og sikkert. Hos Lekmer.no kan du også finne mønstrede regnsett som kombinerer funksjonalitet med en flott design. Vi har mange forskjellige farger og mønster som passer akkurat ditt barns smak.

Her finner du praktiske regnsett for barna i både praktisk og flott design. Hos Lekmer.no har vi mange forskjellige typer regntøy. Hvorfor ikke en klassisk gul regnjakke? Både flott og praktisk.

318 produkter
318 produkter