Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Regnklær for barn - Bukser, jakker og utstyr for regn- og ruskevær

Det er ikke tilfeldig at ordet vanndam pleier å komme tidlig i barns ordforråd. Det er helt enkelt moro å gå ut når det regner, hoppe i dammer og leke med vann. Uansett hva du som forelder sier, og hva barnet har på seg, er sjansen stor for at han eller hun kommer til å havne i en vanndam.

Så hvorfor ikke gjøre det enkelt for seg selv. Kjøp klær som tåler regn og lek i vann, og la barna leke i vanndammene i lekeparken, barnehagen eller på vei til butikken. Du kan kanskje til og med ta på deg et par støvler selv og hoppe i. Vi lover, det er fremdeles gøy.

Regnsett for barn

Her kan du bestille komplette regnsett for barn i alle aldre. Kombiner en høy regnbukse med seler med en regnjakke, og barnet kommer til å holde seg tørr. Enda tryggere er du om du velger en jakke med tapede og sveisede sømmer og strikk nederst på buksene og ermene. Da kan ikke vannet trenge inn noe sted.

For kaldere dager har vi forede regnsett, perfekte for høstværet. Og er det enda kaldere kan du velge en tradisjonell dress med vannavstøtende yttermateriale.

Øvrige produkter for regnfulle dager

Er du bare ute eller en regnjakke eller regnbukse har vi det også. Bestill direkte på nettet, og du kan kombinere vårt regntøy hvordan du vil.

Men regntøy for barn er ikke komplett uten en morsom paraply. Her finner du paraplyer som er formet som anker, med Pippi Langstrømpe-motiv, formet som pingviner, med Emil-bilder og mange fler. Så bestill ditt komplette regnsett her og begi dere ut i vanndammene.

266 produkter
266 produkter