Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Barneklær - Gensere, skjorter og t-skjorter for barn - Alle overdeler

Dette er en stor seksjon i vår klesbutikk for barn, og det er slik vi vil ha det. Her finnes de fleste plagg som barn har på overkroppen. Vi kunne ha delt opp overdelene i forskjellige seksjoner, gjort det litt umoderne ved å skille mellom gutte- og jenteklær og sluttet med en rekke forskjellige sider med ulike typer plagg.

I stedet har vi gjort det enkelt. Her er alle overdelene samlet på en og samme plass. Uansett om du kjøper til gutt eller jente, uansett alder og uansett hva du er på jakt etter finner du alt på en og samme plass.

Overdeler – Vårt utvalg

Som sagt, her er det mye å velge mellom, men la oss få fortelle om noen av våre storselgere – den typen overdeler som alltid er populære.

Hettegensere og sweatshirts: Hvis man en gang har begynt å bruke ”hoodies” slutter man aldri. Det er kanskje verdens mest bekvemme plagg. Hos Lekmer finner du hettegensere og sweatshirts for barn i alle aldre og med mønster og trykk som barn liker. Hva sier du til en hettegenser med Monster High-trykk, genser med Barcelona FC`s logo, eller kanskje det aller søteste, gensere som er utformet som amerikanske baseballjakker?

T-shirts og trøyer: Alle foreldre vet at den enkleste måten å få på barna klær om morgenen er å la dem velge klær selv. Og for å gjøre dette mulig er det best å kjøpe klær som er morsomme å velge. Se deg derfor rundt i butikken og bestill ut i fra barnas interesser. Er det dyr, Angry Birds, Edderkoppen, Barbie, smurfene? Listen kan bli uendelig lang.

Jakker og strikket: Hvorfor kan ikke barn kle seg med klasse? Her har vi samlet pullovers, jakker og varme, strikkede gensere. Det er helt enkelt behagelige klær som varmer og er stilige.

Men som sagt, ”overdeler” er en stor seksjon, så ta deg tid og se gjennom hele utvalget. For å finne komplement, se også våre underdeler.

623 produkter
623 produkter