Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Pyjamas og nattkjoler og andre herlige nattklær for barn og baby

Mange barn som sovner med en dyne over seg sparker den bort i løpet av natten. Da kan det bli litt kaldt. Derfor er det en god idé å kjøpe en pyjamas eller en nattkjole for å holde seg varm. I tillegg er det et mykt og koselig plagg også. Å tusle opp i pyjamas en lørdagsmorgen er ren livskvalitet.

Her i vår nettbutikk kan du kjøpe mange ulike pyjamaser og nattkjoler og få dem levert direkte til deg. Det blir ikke enklere enn det.

Todelte eller hele pyjamaser

Når du skal kjøpe pyjamas kan du velge en todelt, med en bukse og genser, eller en hel som mer ligner en body eller sparkedrakt. For de aller minste er kanskje det siste å foretrekke, mens de eldre barna, de som går på toalettet selv, heller har en todelt.

De fleste pleier å velge pyjamaser i 100 % bomull. Hvordan man enn vrir og vender på det, pleier det å være mest behagelige å ha på seg. Hos oss på Lekmer er de aller fleste pyjamaser i bomull, og går du inn på et spesifikt plagg kan du lese mer om det.

Nattkjoler og pyjamaser med motiv

Som alltid når det kommer til barneklær blir de mest populære om de har motiv fra barnas verden, og vi har nattøy med alle favorittfigurer.

Du finner Superman, Mummi, Ole Brumm, Mikke Mus og en rekke andre motiver. Selvsagt har vi også den som ser ut til å være det store idolet akkurat nå: Lightning McQeen fra filmen Biler. Det er en storselger og en pyjamas som barn lengter etter å ta på seg.

Men som sagt, vi har mer enn det, se inn i butikken og velg noe selv. Eller hvorfor ikke hente barnet og la ham eller henne velge?

78 produkter
78 produkter