Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Kjoler for barn - Barneklær for hverdag og fest

En kjole eller skjørt er et plagg som fungerer i alle anledninger – til hverdags såvel som til fest. Noen er nette og fine og passer best i selskapet mens andre er slitesterke og solide og passer i barnehagen, lekeplassen, skolen, ja egentlig når som helst.

Hos oss på Lekmer finner du kjoler og skjørt fra velkjente klesprodusenter. Se rundt i vår nettbutikk og du vil finne det perfekte plagget, uansett om det er hverdag eller fest.

Festkjoler for barn

Under kategorien festkjoler finner du en samling kjoler som er perfekte for dåpen, fødselsdagsselskapet, bryllupet eller skoleavslutningen. Fra klesprodusenten Jocko har vi bedårende babykjoler i tyll, rødrutete kjoler for julaften og midtsommer og søte sjømannskjoler.

Dessuten har vi fine festkjoler fra Lego Wear, Name It, Me Too og andre produsenter. Se innom og bestill på nettet. Det er morsomt å kle seg opp av og til, også for barn.

Skjørt og kjoler til hverdags

En kjole eller skjørt som brukes en vanlig dag skal være fin, men det viktigste er kanskje at den er funksjonell, slitesterk og mulig å leke i.

Vi har et stort utvalg av kort- og langermede kjoler som kan brukes når som helst. De spenner fra søte til tøffe med mye mønster og farger. Også her har vi produkter fra Me Too, som er den kanskje mest populære produsenten, men også fra andre klesmerker.

Ta en runde i nettbutikken!

178 produkter
178 produkter