Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Barneklær til jul og lucia - kjøp lucia- og nisseklær her

Da kom Lucia i år igjen. I morgen skal du ned til barnehagen og ta på deg blå gulvbeskyttere eller dra til skolen for å se barna fremføre juleklassikere. Det er nå man begynner å lete gjennom skuffer. Hvor er den der nissedrakten!? Hvor ligger Luciaklærne!? Nei, alt er for smått! Kan man ikke like gjerne bruke et laken?

Mange foreldre kjenner seg igjen i dette senarioet.

Har du litt mer tid på deg kan du bestille jule- og Luciaklær her på Lekmer. Du får klærne hjem til deg og kan deretter fokusere på det som er viktig i juletiden: Å ta det rolig og faktisk nyte barnas allsang og ufeilbarlige fremføring av julesanger.

Bestill jule- og Luciaklær – Vårt utvalg

Lucia, terner og stjernegutter: Vi har klassiske, hvite klær til Lucia, ternen og stjernegutten. Kombiner dem med lys, krone og stjerneguttehatt for suksess på skolen eller barnehagen. Vil du ta det et steg videre har vi englevinger til salgs. Hvem vil vel ikke være en engel i Luciatoget?

Nisseklær: Her finner du nisseklær for store og små barn. For de minste barna kan du kjøpe en body i nisseutførelse – helt bedårende på julaften – og til de litt eldre barna finnes sparkedrakter for hele julen. Kjøp en nisselue til og du er klar til julehelgen.