Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Dåpsklær for barn - Fine klær til dåpen

Det er morsomt å kle seg opp til bryllupet, dåpen eller festen – også for barn – og finnes det noe søtere enn et barn som går inn på festen i sin første finkjole eller drakt? Med en flott ”outfit” kommer barnet til å bli festens midtpunkt.

Her har vi samlet våre drakter og finklær som du kan bestille direkte på nett og få sendt hjem. Vi har også klær for dåpen, en høytid da barnet virkelig er i sentrum.

For jenter, se også vår store seksjon med fine barnekjoler.

Barneklær for fest

Drakter: Hvis det allerede er trangt i barnets ”fingarderobe” kan du kjøpe en vest med en sløyfe eller slips. De er flotte å bruke når du vil piffe opp hverdagsklærne. Men det er likevel kanskje best å kjøpe en hel dress – hvorfor ikke en firedelt, stilig sak? Og de koster ikke på langt nær like mye som en dress for voksne. For et par hundrelapper får du skikkelige finklær for barn.

For de aller minste kan du kjøpe en sparkedrakt i dressutførelse. Ja, det er akkurat så søtt som det høres ut som.

Dåpsklær: Når det gjelder dåpsklær vil man kanskje ikke eksperimentere så mye. Vil man gjøre det tradisjonelt er det en dåpskjole som gjelder – for både gutter og jenter. Her har vi en kjempefin kjole fra Jacko som kommer til å bli bedårende.

60 produkter
60 produkter