Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Bodyer og sparkedrakter - Kjøp barnets første klesplagg her

Sparkedrakter og bodyer er det perfekte døgnetrundtplagget for de minste barna. De er enkle å ta på, gode å bære og veldig praktisk for foreldrene. Venter du barn og vil bunkre opp med noen plagg, sats på sparkedrakter. Sjansen er stor for at din baby vil bære dem uavbrutt de første månedene.

Her i vår nettbutikk har vi en rekke ulike sparkedrakter og bodyer av gode, myke materialer og morsomme fargeglade mønster og motiv.

Sparkedrakter – praktiske for deg, fine for barnet

Under barnets første måneder er de basale funksjonene i fokus: Spise, sove og ta hånd om sine behov. Her kommer sparkedrakten til sin rett.

Som nybakt forelder løper du ut og inn på badet, og da kan det være godt med klær som er lette å kneppe opp og gjør at du raskt og smidig kan skifte bleie. Med vanlige bukser blir det litt vanskeligere helt enkelt.

Dessuten har sparkedraktene motiv som barn pleier å like. Kjøp noe fargerikt til de minste barna og kanskje en body med Albert eller Mummi til de litt eldre. Vi har produkter fra kjente merker som Geggamoja, Petit Bateau, Max Collection og mange fler.

Helt enkelt, kjøp sparkedrakter og bodyer av høy kvalitet til priser ofte betydelig lavere enn i butikk.

241 produkter
241 produkter