Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Joggesko for alle årstider til barn

Hvilke sko skal man egentlig velge til hvilken årstid? Sneakers passer året rundt, gitt at man velger rett modell. Til våren og sommeren anbefaler vi et par friske barnesko som er smidige for lek, samt lette å ta av og på. Under høst og vinter kan man være like smidig og frisk, men velge litt mer robuste modeller som holder varmen og avviser vann.

Det er vanskelig å ta feil med et par sneakers. De er bekvemme og smidige å ha på skolen eller på barnehagen og fungerer helt fint ved løping og lek. En barnesneaker som vi liker spesielt godt er en som er lett å få på og av uten kranglete snøring og vanskelige spenner. Se for eksempel på våre smidige slip-ons fra SPROX. Ellers er sneakers som har spesielle motiv fra for eksempel Pixar eller Disney svært populære. Hvem vil ikke løpe rundt med Frost eller Biler på sine føtter? På Lekmer.no har vi det meste når det gjelder sko og sneakers for alle smaker, vær, årstider og behov.

Vi må alltid være forberedt på alle typer vær når vi sender av sted våre barn til barnehagen eller til skolen på morgenene. Derfor er det perfekt med sneakers, for eksempel våre Gulliver. Disse skoene er både smidige, av høy kvalitet og enkelte modeller er helt vanntette. Man vet aldri når det begynner å regne eller hva slags eventyr som barn kan få for seg i løpet av en dag. Da gjelder det å være sikker på at de holder seg tørre og varme dagen ut. Vil man også ha en riktig flott design er våre Disneysko utrolig populære, og ditt barn kan nå få alle sine favorittkarakterer som motiv.

Når det kommer til sneakers, finnes det mye å velge mellom på Lekmer.no. Her kan du raskt og enkelt klikke hjem dine nye sportsko på nettet blant et stort sortiment.

112 produkter
112 produkter