Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Gummistøvler i morsomme farger og mønster

Vi har et ganske omskiftelig vær i Norge. Det er viktig å ha riktige klær når det er litt dårligere vær, ikke minst for barna. Gummistøvler er et must og kan komme til nytte hele året. Hos Lekmer.no finner du fine støvler til barn i forskjellige aldre. Vi har beskyttende støvler i flere forskjellige utførelser. Det skal være morsomt å gå ut også når været er litt dårlig.

For oss er det viktig at et barn skal kunne leke i vanndammer og ikke behøve å fryse på føttene. Ved at du velger et par fôrede støvler holder barnets små føtter seg varme, også om det regner og er vått ute. Mange gummistøvler sprekker lett i gummien etter noen sesonger, noe som fører til at det lekker inn vann. Hos oss på Lekmer.no finner du mange merker med garantert kvalitet, som eksempelvis den svenske produsentern Tretorn. Merket har lenge produsert gummistøvler som er store favoritter blant oss voksne og har altså modeller også for barn. Alle støvler i vårt sortiment er både bekvemme og holdbare. For ditt barn innebærer det at de viktige lekene kan fortsette uavbrudt, uansett hva slags vær det er.

Vi på Lekmer.no synes at det skal være inspirerende for barna å ta på seg yttertøyet sitt. Når du velger et par støvler med mønster blir det med en gang litt morsommere for barnet å bære sine nye støvler. Det finnes støvler som har mønster med favorittkarakterene fra film og tv, som for eksempel Minni Mus eller Cars. Det finnes dessuten grafiske mønstre med fine farger. Når du velger et par gummistøvler som skiller seg ut litt, forenkler det også i barnehagen når det kreves støvler til utelek. Ingen mer sammenblanding av uteklær. Ditt barn kommer selv til å ville ta på seg sine fine nye støvler.

I vårt sortiment finnes mange morsomme og praktiske gummistøvler til barn i alle aldre. Støvler på nettet finner du hos Lekmer.no. Den beste kvaliteten med nøye utvalgte produkter finner du hos oss.

104 produkter
104 produkter