Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Barnesko

La barnet ditt hoppe i vanndammer i solide gummistøvler, gå i selskap med fine innesko eller ha en heldag i akebakken i varme vinterstøvler! I Lekmers sortiment finnes sko for alle årstider og stiler på ett og samme sted. Vi tilbyr sko til gode priser fra populære varemerker – for små som store føtter.

Sko til barn - Alt innen barnesko inline - Bra kvalitet og gode priser

Sko for barn bør ha noen viktige kvaliteter. De skal være holdbare og tåle aktiv lek. De skal være varme, i alle fall vintersko, og stå imot væte. De skal være lette å ta på og av – noe foreldre pleier å sette pris på.

Også skal de være fine så klart.

Hos oss finner du sko og støvler for alle årstider og alle anledninger – fra støvler til vinteren via lette sommersko til tøfler å ha innendørs. Alle våre sko kommer fra velkjente merker, og prisene er som oftest merkbart lavere enn i butikk.

Se rundt selv i nettbutikken.

Vintersko for barn

Et par solide vintersko er kanskje det viktigste. Du vil kjøpe et par som holder varmen, står imot fuktighet men fremdeles er bekvemme å leke i.

Men på den andre siden kan de noen ganger bli for varme, spesielt om våren og høsten. Da er det bra med en sko som puster, som kan slippe inn luft men ikke vann. Her kan vi anbefale sko med Gortex- membran. De holder føttene tørre og varme, men kan samtidig lede ut innvendig fukt.

Hos oss finner du de beste vinterskoene for barn til lavere priser enn i butikk.

Sommersko

Når det kommer til gymsko og sommersko er det ikke like viktig å tenke på varmen, men fortsatt vil du kjøpe en holdbar sko som er bekvem. Her har vi en rekke sko å velge mellom.

Velg gjerne en sommersko med luftinntak slik at de ikke blir så svette. Også er borrelås ofte å foretrekke fremfor snøring. Da blir det lettere for deg som forelder å ta av og på, og barn fra treårsalderen kan til og med gjøre det selv.

Populære Barneskomerker på Lekmer.no Vis alle merkene