Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

UV-beskyttende badeklær for barn og baby pluss andre klær for stranden

Å kle seg riktig på stranden kan være litt vanskelig. Er barna vant med solen kan det fungere med et par enkle badebukser eller en badedrakt, men er solen sterk kan det være godt å ha UV-beskyttende badetøy. Dette er spesielt viktig for de aller minste.

Her på Lekmer har vi et stort utvalg av alle typer badetøy for store og små barn samt babyer. Se deg rundt blant vårt utvalg og du vil finne det du leter etter.

Badetøy med UV-beskyttelse

UV-beskyttende badetøy finnes fra topp til tå. Og det kan behøves, spesielt om barna er veldig uvant med solen. En god idé kan være å kjøpe en heldekkende badedrakt (ser ut som en våtdrakt) som beskytter alt utenom hode, hender og føtter.

En fordel med disse er også at de er ganske tettsittende og ikke forstyrrer barnas lek på stranden.

Å beskytte hodet er minst like viktig. For det formålet har vi capser som også dekker nakken – et område som er spesielt utsatt om barnet sitter lenge på stranden og leker med bøtte og spade. Vil du være helt sikker kombinerer du dette med UV-beskyttende sko eller tøfler.

Er man i solen er det alltid bra å være forsiktig. Da kan du som forelder slappe av.

Badebleier og badetøy for babyer

For de minste som er på stranden eller i bassenget er det ikke bare solen man har å bekymre seg for. De rent naturlige prosessene kan også være noe å ta med i beregningen.

Med badebleier er disse problemene kun et minne, og det gjør ingenting om din baby skulle bæsje i barnebassenget. Her finner du ”swimpants” som brukes en gang og passer bra å ha under en badedrakt, samt forsterkede badebukser som samler opp et eventuelt uhell.

Øvrig badetøy for barn

Foruten UV-klær og badebleier har vi et utvalg av tradisjonelle badebukser, badedrakter og bikinier. Du finner også ponchoer og badekåper som kan være gode etter å ha brukt litt for mye tid i det kalde vannet.

Dette er helt enkelt en komplett barnebutikk for stranden. Og vil du finne ting å leke med anbefaler vi siden om vannlek.

224 produkter
224 produkter