Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Stellematter & stelleputer

En av de første tingene du kommer å trenge som nybakt forelder er en god stellematte. Om barnet får ligge bekvemt kommer bleieskiftene til å bli så mye enklere - ja, nesten morsomme! Derfor har vi her samlet et stort sortiment av rimelige stellematter. Vi satser fremfor alt på høy komfort og kvalitet for ditt barns velbefinnende, men også på design og smidighet.

Hvorfor er det viktig med riktig type stellematter? Vi er overbevist om at det er best om barnet får ligge mykt og med støtte for hodet under bleieskiftet, for et bekvemt barn er et barn som holder seg i godt humør. Vi på Lekmer.no anbefaler derfor spesielt en ergonomisk stellematte, som for eksempel en NG Baby Stellematte. Modeller som denne er spesielt utformet for maksimal komfort, også om bleieskiftet tar litt lenger tid. Mange stellematter i vårt sortiment kommer dessuten med avtagbare puter og frottétrekk som kan vaskes i vaskemaskin. Det gjør rengjøringen etterpå enkel, slik at du får mer tid til overs for barnet ditt!

Det blir enda enklere å gjøre rent etter bleieskiftet med en stellematte med laken. En slik modell dekkes helt og holdent av et laken, som det så bare er å slenge i vaskemaskinen. Blant annet finner du i vårt sortiment Rätt Start Stellematte, som kommer med fint designet trekk som kan vakses på seksti grader. I tillegg til vårt fokus på komfort og hygiene vet vi dessuten hvor viktig det er med sikkerhet. Derfor sørger vi for å velge ut stellematter som ligger stødig på stellebordet. Så godt som alle våre modeller kommer også med rundede vegger som holder barnet på plass.

På Lekmer.no finner du et stort utvalg av stellematter av rimelig kvalitet fra flere velkjente merker. Vi er butikken med alt som barn i alle aldre kan tenkes å trenge, bare et klikk unna.

65 produkter
65 produkter