Lekmer logo

Potter, krakker & toalettseter

Tannpuss er av aller største betydning, både i barndommen og i voksenlivet. Men hvordan gjør man da når man ikke kan nå opp og se seg selv i speilet? Man står på en krakk selvsagt, og vips blir tannpussingen så mye morsommere! Hos Lekmer.no finner du et stort sortiment av krakker, og er det en baderomskrakk for barn du søker så har vi nøyaktig det du leter etter.

Det er mye man skal lære seg som barn. Å pusse tennene og vaske hendene blant annet, og å gå på toalettet. Ettersom vi på Lekmer.no vet at lek er noe man kan utnytte i alle situasjoner, for et mer produktivt og lærerikt miljø, så har vi produktene som kommer å gjøre stunden i baderommet så mye enklere. Med hjelp av en av våre krakker, rekker ditt barn enkelt opp til kranen, og et toalettsete til barn kommer til å gjøre toalettbesøket mye bekvemmere og tryggere. For de litt mindre barna kan f.eks. en Babybjörn pottestol passe bra, der den høye ryggen lar barna sitte trygt og bekvemt. Uansett om du søker krakker i lekne farger, eller modeller som smelter inn litt mer, så har vi produktet for deg.

Når ditt barn skal pottetrenes er det av viktig å alltid bruke positive hjelpemiddel og glade tilrop. Uansett hva du finner på, så lenge ditt barn smiler så er det verdt det. Med et Ole Brumm toalettsete får ditt barn en trygg og underholdende plass, og treningen kommer til å gå som en dans. Setet er behandlet med anti-gli på undersiden som gjør at det alltid ligger stille, og den lille ryggstøtten lar barnet sitte bekvemt. Produktet er også utrustet med en sølebeskyttelse. Når besøket er ferdig kan det være bra med en barnekrakk for enkel tilgang til baderomskranen, slik at barna lærer seg om bakterier og viktigheten av å vaske hendene. Med morsomme krakker og tilbehør kommer barna til å elske baderommet.

Om du søker etter for eksempel potter fra Ubbi online er det til Lekmer.no du skal vende deg. Med et stort sortiment av krakker, potter og toalettseter har vi alt det ditt barn trenger.

77 produkter
77 produkter