Lekmer logo

Bleiebøtter & bleieposer

Når det kommer til de aller minste i familien er det orden som gjelder. Uten god oppbevaringsplass, og å raskt og enkelt kunne rydde vekk kan det lett bli stressende og overveldende å ta hånd om barna der hjemme. Derfor er en bøtte for bleier en god idé - kjøp orden gjennom en bleiebøtte her hos oss på Lekmer.no

Hvem har sagt at sanitet og orden ikke kan være både flott og bidra til din innredning? Slik er det i alle fall ikke - det finnes en rekke merker når det kommer til å velge bleiebøtte. For eksempel finnes Ubbi bleiebøtte; en populær variant for dem som vil ha smidighet og flott design. Denne bleiebøtten er enkel å plassere hvor som helst i rommet og kommer knapt til å merkes blant alt annet. Også Korbell bleiebøtte gir en frisk følelse og tar ikke krav på resten av rommet. Du kan selvsagt lete rundt selv blant dine favoritter hos oss. Lekmer.no er ikke bare leker; vi har det meste for livet med barn.

Leter du etter en smart løsning for dine barns bleier? Vil du ikke miste for mye overflate i rommet eller ta fokus fra resten av innredningen? I så fall er Korbell refill en riktig god variant om du leter etter en bleiebøtte du kan stole på. Funksjonen til denne bøtten er riktig smart; det finnes en duftfri bleiepose som kan byttes ut når som helst, som gjør alt litt friskere. Disse smarte og diskrete posene kommer i pakker med forskjellige antall og er kanskje den mest rimelige løsningen når det kommer til det å ta vare på brukte bleier på en hygienisk måte.

Hos Lekmer.no finner du ikke bare leker. Vi har som mål å gjøre hele livet enklere, og her kan du enkelt kjøpe din neste bleiebøtte. Klikk hjem din bleiebøtte online med en gang.

37 produkter
37 produkter