Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Fra stellebordet til potten - Vi har alle hygieneartikler for barn

Med en baby i familien vil du bruke mer tid på badet. Barnet skal bades, vaskes, smøres og de helt naturlige prosessene skal gå sin gang, med alt det innebærer. Dette betyr at du må gjøre plass for produkter du ikke behøvde før.

Her finner du tingene som trengs i et bad med et barn i familien, slik at barnet enkelt kan få oppfylt sine behov og det blir så enkelt for foreldrene som mulig.

Potter

Noen barn går på potte tidlig, kanskje allerede når de er et drøyt år gamle, men for de fleste tar det 1-2 år. Når det skjer kan det være lurt å kjøpe en potte og stille den på badet – på dette viset kan barnet gjøre seg kjent med dette nye minitoalettet.

Hos oss på Lekmer finner du potter i ulike varianter, farger og former. Det finnes tradisjonelle potter – tenk deg den klassiske Baby Björn – men også potter med spesielle funksjoner som gjør det lett å holde tisset i toalettet, samt potter med en "innerpotte" som forenkler tømming og rengjøring.

Dessuten finnes pottene i forskjellige farger og med morsomme motiver. Det kan definitivt være til hjelp ved pottetreningen.

Badekrakker, toalettseter og annet tilbehør

Når det er på tide å forlate potten er toalettsetet ikke spesielt barnevennlig. Barnet sitter ikke så bekvemt og hullet er for stort. Da kan et barnesete som festes direkte på toalettet være den beste løsningen. Barnet lærer seg å gå på do og foreldrene slipper å tømme potter.

Vi har en rekke toalettseter med trivelige motiver.

Dessuten finner du krakker som er bra å ha på badet. Barnet får da mulighet til å nå opp til vasken og vaske hendene etter utført ærende. Du finner også badebaljer, badeoljer, bleiebøtter og alt som trengs på stellebordet.

Alt som trengs i et bad med barn i huset rett og slett.

465 produkter
465 produkter