Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Sikre smokker og tåteflasker av høy kvalitet

Når du kjøper smokker og tåteflasker er det noen ting du bør tenke på. For det første må konstruksjonen være sikker. Det skal ikke gå an å bite løs smådeler som barna risikerer å svelge og sette i halsen.

For det andre må smokken eller tåteflasken være fri for farlige substanser. Mindre samvittighetsfulle produsenter kan fremdeles benytte seg av plast som ikke er 100 prosent sikker, og kan du ikke se hvilket materiale som er brukt skal du velge et annet produkt.

Her på Lekmer selger vi smokker og tåteflasker som lever opp til begge kriteriene.

Tåteflasker uten BPA

Tenk på at man bruker en tåteflaske lenge – flere ganger om dagen over lang tid. Materialet er det derfor viktig å ha kontroll på, spesielt BPA. BPA (Bisphenol A) har lenge vært en vanlig komponent i hard plast og har vært i mange tåteflasker. Det kan ha flere skadelige effekter og er derfor blitt forbudt innen EU.

Men forbudet gikk nylig gjennom, og det er best å være på den sikre siden og velge et produkt du vet er trygt. Det finner du her på Lekmer.

Utforming og tilbehør

Tåteflasker kommer i forskjellige former og med ulike motiver. Du kan velge det som passer barnets alder best og det han eller hun helt enkelt liker. Det kan også være bra å kjøpe forskjellige flaskesmokker, så man kan bytte når de blir slitt eller man trenger en med større hull.

Dessuten kan det være bra å bestille holder, lokk, rengjøringsbørster og andre tilbehør som forenkler livet med småbarn. Alt finner du her – kloke og sikre produkter helt enkelt.

560 produkter
560 produkter