Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Barnesikre hjemmet ditt - Skap et sikkert hjemmemiljø for barn

Med barn i familien endres hjemmet totalt. Det som tidligere bare var en trapp, ovn eller en dør, er nå noe som barnet kan falle i, brenne seg på eller klemme seg i. Huset eller leiligheten er full av ting hvor barn kan skade seg.

Selvfølgelig kan man kanskje ta det for langt og ikke ha noe som barn potensielt kan falle fra og slipe ned hvert eneste møbelhjørne, men noen ting kan være smart å se over. Ikke minst for at du som forelder skal kunne slappe av og ikke behøve å overvåke barnet hele tiden. Det er helt enkelt godt å vite at sønnen eller datteren kan gå inn på kjøkkenet uten at det er forbundet med direkte.

Sikkerhetsprodukter for barn

Hos Lekmer finner du det meste som kan behøves for barnefamilien, og du kan enkelt kjøpe tingene på nett og få dem hjemsendt. La oss gå gjennom noen i sikkerhetskategorien.

Babycall og sovesikkerhet: En babycall (baby watch) er et produkt som mange foreldre synes er godt å ha, spesielt når barna er små og man bor litt større. Med den kan du alltid høre om barna våkner. Det er de enkleste variantene, men en moderne baby watch kan ha mange flere funksjoner. Den kan vise temperatur i rommet, du kan snakke med den som i en walkie talkie, den kan spille vuggeviser, ja noen ser ut til å kunne alt mulig.

Grinder: Grinder er nødvendige i mange hjem. Har du en trapp er det viktig å beskytte barna fra å utfordre sin evne til å bytte etasje på egen hånd. Det kan også være godt å ha en grind foran for eksempel vedovnen eller balkongdøren. Her finner du grinder for alle formål.

Hjemmesikkerhet: Under denne kategorien finner du ting som øker sikkerheten for de små tingene i hjemmet. Det kan være sperrer for kjøkkenskuffer og skap, beskyttelse for strømuttak, hørselvern, hjørnebeskyttere osv.

Dette er enkle og smarte produkter som gjør hjemme barnevennlig og gjør at du kan slappe av.

186 produkter
186 produkter