Lekmer logo

Ammeputer

For at du og ditt nyfødte barn skal få en behagelig og smidig start på deres felles liv er Rätt start ammepute en god investering. Her på Lekmer.no har vi også andre ammeputer i forskjellige farger, former og størrelser. En del ammende foreldre foretrekker puter som danner en halvmåne, mens andre liker en triangel. Hvilken ammepute vil du ha når du ammer ditt barn?

Har du bestemt deg for å kjøpe en praktisk ammepute? Spøkelset Laban ammepute er en favoritt blant mange og kan fås i en knallgul farge med dekorative illustrasjoner. Denne fargeglade puten synes på lang avstand og er derfor svært lett å finne om den skulle forsvinne. Ammeputene fra Doomoo er formet som en nesten perfekt sirkel der du bekvemt kan legge ditt barn. Vil du i stedet ha ammeputer som former seg etter din kropp? Velg en med mindre stopping som du kan ha som støtte under armene når du løfter barnet mot brystet. Ammeputer bygger på en forfinet vitenskap som mange nybakte mødre har stor nytte av.

For mange er det en nødvendighet å kjøpe ammeputer ettersom det lindrer verk i ryggen og armmusklene når man ammer. Selv om man ofte sitter og ammer er det overraskende hvor mye kroppen må jobbe - man blir definitivt sterk som forelder! Kjøp hjem en ammepute med mønster for å få farge og inspirasjon inn i småbarnslivet. Det er morsomt å eksperimentere med farge og form også på de mest praktiske produktene, derfor kan også en trekantet pute passe for den som vil prøve noe nytt. En ammepute kan faktisk være behagelig å ha innimellom, også lenge etter at man har sluttet å amme.

Vil du investere i sikre og fine ammeputer til deg og ditt barn? Da har du kommet rett, her på Lekmer.no finner du en ammepute online uansett hvilken smak du har.

65 produkter
65 produkter