Lekmer logo

Tilbehør til bilbarnestolen

Trenger du speil til bil? Lekmer.no tilbyr et stort antall praktiske produkter i kategorien tilbehør. Et speil til bilen hjelper deg å holde oversikt over barn i baksetet. Speilene kan med enkelhet monteres i bilen. Enten enkelt direkte på bilens sete, og gjør da at barnet synes i speilet via bilens bakspeil eller baksetets nakkestøtte, dette avhengig av hvilket av våre produkter dere velger.

Lekmer.no tilbyr flere tilbehør til bilbarnestoler. Trenger du en aktivitetsleke til bilbarnestol? Se da våre produkter som blant annet passer til Izi kid. Alle disse tilbehørene er lette å feste og justere for barnets lek, mange av lekene monteres enkelt med borrelås på bilstolene. Barnet kan underholdes på mange forskjellige måter under reisen gjennom vårt store utvalg, blant annet med musikk, myke dukker, rangler og speil. Disse lekene kommer til å hjelpe ditt barn å få en morsommere reise og bidrar også til barnets utvikling av motoriske evner. Lekene kommer i et stort antall former og farger. De fleste av våre produkter i denne kategorien er produsert av det pålitelige materialet polyester.

På Lekmer.no tilbyr vi et stort antall produkter, blant annet tilbehør til din bil som solskjerm til bilvindu Disse solskjermene beskytter deg og barnet fra blendende solskinn. I vårt sortiment har vi solskjermer i forskjellige farger og også med barnvennlig trykk som motiv av prinsessene Anna og Elsa fra den populære Disneyfilmen Frost og motiv fra filmen Minions. De fleste av våre solskjermer festes med enkelhet med sugekopper direkte på vindusruten. I vårt sortiment har vi også stelleveske med rom, disse har en fin design og er praktiske for alle foreldre med små barn. Veskene har mange rom for å få plass til alt som trengs.

Lekmer.no er butikken du skal vende deg til for biltilbehør på nett. Vi har i vårt sortiment et stort antall tilbehør som alle lever opp til våre krav til god kvalitet.

75 produkter
75 produkter