Lekmer logo

Babybilstol – bilstoler for barn opp til 13 kg

Har dere fått et tilskudd i familien og skal begi dere ut på deres første biltur? Leter dere etter en bilbarnestol som kan justeres i takt med at barnet blir eldre, eller er dere ute etter å oppgradere dere fra det dere bruker for øyeblikket? Ikke noe problem! Med en babybilstol fra Lekmer.no sitter også de minste sikkert og bekvemt under ferden.

Vi tilbyr et av Norges bredeste utvalg av babybilstol til bil. Samtlige er fra markedets ledende aktører og finnes i et flertall forskjellige farger og utførelser. Her finner du blant annet testvinnende Maxi-Cosi babybilstol, helhetsløsninger med babybilstol og barnevogn i ett, justerbare i-Size størrelser, monteringsløsninger som egner seg for alle personbiler, enkle installasjonsløsninger samt avtagbare trekk som kan vaskes eller byttes ut - bare for å nevne noen eksempler! Med våre babybilstoler garanteres familiens yngste medlemmer en trygg tur til neste reisemål, og når dere har ankommet destinasjonen er det bare å ta babybilstolen ut av bilen og bære den i håndtaket. Det kan ikke bli spesielt lettere enn som så!

Bortsett det naturlige kravet om sikkerhet og bekvemlighet forenes alle våre babybilstoler av at de er enkle å montere i bilen og er ytterst brukervennlige. Dersom dere overveldes av de forskjellige variantene og funksjonene kan vi for eksempel anbefale vår testvinner. Våre Besafe babybilstoler med håndtak passer under hele perioden 0-4 år. Bruk gjerne vår smidige filterfunksjon for å finne er drømmeløsning, og les videre om våre produkter i de utførerlige beskrivelsene, der dere også finner informasjon om vekt, størrelse hvilke tester babybilstolen har gjennomgått, hvilke kvalitetssertifiseringer de oppfyller samt annen nyttig data som forenkler valget av reiseløsning for barnet.

Lekmer.no forenkler hverdagen for alle foreldre. Sikkerhet, komfort og kvalitet er tre stikkord som beskriver våre babybilstoler, og hos oss finner du et av de største sortimentet av merker som Besafe og Maxi-Cosi i Norge.

Montering av babybilstol

Når det kommer til montering av babybilstolen er det meget viktig at det gjøres på riktig måte. Babybilstolen bør plasseres bakovervendt i for- eller baksetet og kan ikke lenes mot bilens instrumentpanel eller setet foran. Passasjersetet er en god plass for babybilstolen ettersom det gir god oversikt over barnet. Det er da viktig at airbagen kobles ut av et autorisert verksted eller at bilen er utrustet med en såkalt nøkkelavslåing - hør med produsenten av akkurat ditt merke om du er usikker. Husk også på at barnet skal sitte så oppreist som mulig.

Det finnes forskjellige måter å feste babybilstolen på. Enten monteres det med bilens trepunktsbelte, eller med en baseplate som festes med bilens belte eller ISOFIX. Noen biler har korte bilbelter, noe som kan vanskeliggjøre monteringen av babybilstoler. Har du en bil der du mistenker at det er korte bilbelter, ta den med til en butikk som selger babybilstoler og prøv den i bilen. Er beltene for korte anbefales det å kjøpe babybilstol med en tilhørende baseenhet, som krever betydelig mindre belte. Har du en bil med ISOFIX-fester, er dette også et godt alternativ ettersom du ikke trenger å benytte deg av bilbeltet i det hele tatt.

 ISOFIX er et festeanordningssystem som er utviklet for å forenkle monteringen av babybilstoler og bilbarnestoler og er i dag en internasjonal standard for alle produsenter av biler og bilbarnestoler. Med ISOFIX blir risikoen for feilmontering betydelig mindre. Babybilstolen eller bilbarnestolen installeres enkelt med en mekanisk lås som kroker fast i bilens ISOFIX-fester. ISOFIX-festene sitter plassert mellom bilens sete og rygg, og er nesten alltid montert i baksetet. En bakovervendt ISOFIX-stol må også ha sikkerhetsben, som også det fører til økt stabilitet og sikkerhet.

121 produkter
121 produkter