Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Stellevesker til småbarnsforeldre for alle anledninger

Har du vanskelig for å holde orden på alt som trengs når du er ute med barna? Praktiske vesker å ta med når du går ut med barna finner du på Lekmer.no. Vi har vesker i forskjellige modeller og farger, f.eks. stellevesker som henges fast på barnevognens håndtak med enkle stroppfester. En praktisk stellematte kan kjøpes med som tilbehør. Det finnes plass for alt du trenger til barnet ditt og rom for tåteflasker, våtservietter og mindre rom for din mobiltelefon og husnøkler.

Stellevesker å henge på barnevognen forenkler hverdagen for alle småbarnsforeldre. Elodie stelleveske finnes i flere modeller og har en moderne design med fine detaljer. Veskene finnes i forskjellige materialer og festes enkelt på barnevognen med stroppfeste, men har også håndtak så de kan bæres med et enkelt grep. Skip Hop stelleveske finnes å kjøpe som duomodell, noe som innebærer at det finnes lommer med mye plass på begge sider av vesken, og har en glidelås som beskytter innholdet vær og vind. Stellevesker fra Lekmer.no holder høy kvalitet og kan brukes året rundt, de er lette å rengjøre og spesialdesignet for å kunne brukes til barnevogner og har mye plass for alt man trenger.

Stellevesker fra Lekmer.no finnes i forskjellige størrelser og kan også kjøpes som ministelleveske som er en mindre modell med et rom for bleier, tåteflaske og våtserviett og er bra å ta med på flyet eller i bilen. Vi har også barnesikre modeller som er meget enkle å bruke. Stelleveske i lær finnes også. Slitebestandig materiale i god kvalitet gjør at den kan tas med overalt og fungerer utmerket å bruke også når barna har blitt store. Når man ikke lenger trenger den som stelleveske forvandles den til en veske å bruke i hverdagen. God veske helt enkelt, som kan brukes for alle anledninger i livet.

Stellevesker fra Lekmer.no er både elegante og praktiske. Du kan kjøpe din stelleveske på nettet med noen enkle klikk, og snart har du en stelleveske som passer like bra i sandkassen som i barneselskapet.

137 produkter
137 produkter