Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Ståbrett

Har dere fått familieforøkelse og trenger ha med hele familien på en smidig måte, uten å kjøre bil eller reise kollektivt? Ta en behagelig spasertur med hjelp av ståbrett til barnevognen, så kan også det eldre søskenet hvile føttene sine. Lekmer.no har garantert et ståbrett til barnevogn som er tilpasset etter akkurat din vogn, sjekk ut sortimentet her.

Ståbrett festes enkelt bak på din barnevogn med hjelp av to sikre fester. Brettet blir en liten utstikkende del der det eldre søskenet kan stå mens babyen ligger i vognen. Dette er en smidig, økonomiskt og smart måte å få med seg alle barna på, og slitne ben får hvile på det sikre og praktiske ståbrettet. Det finnes en rekke forskjellige brett som passer et stort utvalg av barnevogner. En populær modell er Bumprider ståbrett som er lekkert utsmykket med kule prints. Også Easy Rider tilbyr ståbrett som har fått best i test flere år i rad. Se etter hva som passer din familie best her på Lekmer.no - vi har alt for barnefamilien.

Har du bestemt deg for å kjøpe et ståbrett til barnevogn? Da gjelder det å få tak i nøyaktig riktig modell. Snakk med barnet ditt, og prøv å sammen komme frem til hva som er det beste alternativet. Om ditt eldre barn ikke orker å stå finnes også ståbrett med sete der barnet både kan sitte og hvile hendene mot et eget litet styre. På enkelte modeller kan setet tas av og festes kun ved behov, som er en smart måte å alltid ha begge alternativene tilgjengelig. Ståbrett er både er et praktisk og flott supplement til barnevognen.

Fordelene med ståbrett er mange. Den største er at barnet ditt orker å bli med på hele turen takket være hvilestundene på brettet, men du kan også bruke ståbrettet til å frakte tunge matposer på. Lekmer.no har tenkt på alt!

29 produkter
29 produkter