Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Sportsvogner skal være sikre og bekvemme å kjøre.

Har din baby blitt så stor at den har vokst ut av barnevognen sin? Når det er på tide med sportsvogn er Lekmer.no rett plass å lete på. På Lekmer.no kan du som forelder botanisere blant både fine og praktiske sportsvogner som gir en ekstra dimensjon til deres herlige barnevognsspaserturer. Uansett om du foretrekker fire eller tre hjul garanterer vi at du kommer til å finne akkurat den sportsvognen du ønsker. Alt er mulig her hos oss på Lekmer.no, se selv med egne øyne.

Når babyer begynner å heve blikket er det viktig med en bra sportsvogn å oppdage verden fra. Lekmer.no har et sortiment av sportsvogner som gjør overgangen til ny vogn til et morsomt eventyr både for barn og foreldre. I utvalget av sportsvogner hos Lekmer.no kan man velge blant mange farger og modeller, for eksempel herlig rødt, klassisk blått og svart, heftig turkis og de mer stilrene variantene i grått og beige. Baby jogger som har et understell med tre hjul og bred plass mellom de to bakre, er et populært alternativ for joggende foreldre. Om barnet trenger komme opp litt kan man kjøpe til en ekstra sportsvognpute, en smart måte å justere størrelsen med liten innsats.

Sportsvogner har mange geniale fordeler. De er mer spennende for barnet som får bedre utsikt over den interessante omverden, samtidig som de tar mindre plass både på kafeen, på bussen og ikke minst i hjemmet. Flere av modellene i vårt utvalg kan ved behov enkelt gjøres om til bagvogner, som for eksempel Graco sportsvogn som blir en behagelig seng med sin tilhørende bagdel som man kan kjøpe til. Lekmer.no har modeller for alle smaker. Er du retroelsker som liker moderne komfort? Fortsett å surfe rundt hos oss så kommer du garantert til å finne en retrovogn du setter pris på. Vi har gullkorn som passer alle, også våre mest spesifikke kunder. Vi er sikre på at du kommer til å finne en ny favoritt hos oss.

Er du på jakt etter en sportsvogn til bra pris. Da har du kommet til rett sted. Vi på Lekmer.no har sportsvogner i alle prisklasser, og vi tør love at de oppfyller alle tenkelige ønsker fra våre kunder.

216 produkter
216 produkter