Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Regntrekk & insektsnett

Med våre barnevognstrekk kan du gå på spaserturer i både strålende sol og pøsregn. Det er ikke bare praktisk, men beskytter også ditt barn. Med for eksempel en solskjerm til barnevogn holdes de skadelige strålene borte fra barnets følsomme hud, og vognen forblir sval og behagelig. Med et regntrekk blir det tørt på innsiden selv om det øser ned utenfor!

På Lekmer.no har vi samlet et stort sortiment av trekk til alle størrelser av barnevogner. For oss er det viktig å kunne tilby produkter fra de mest populære og pålitelige merkene til gode priser. Vi har for eksempel trendy regntrekk fra merket Elodie Details, som kommer med hendige og kompakte oppbevaringsvesker som kan henges på vognen når det ikke regner. Vårt utvalg av barnevognstrekk strekker seg imidlertid forbi bare regntrekk. Om du skal et sted der det er mygg med ditt barn er det smart å investere i et insektsnett til barnevognen. Vi har modeller for både enkel- og tvillingvogner fra mange forskjellige produsenter til meget gode priser. Det lønner seg!

Et insektsnett til barnevogn sørger nemlig for at barnet får fred og ro, og da kan du også koble av. Du kan også være sikker på at alle våre vogntrekk er av høyeste kvalitet, uansett materiale. For eksempel møter vårt sortiment av regntrekk, som inkluderer modeller utført i både polyester og gjennomsiktig mykplast, også høyt stilte krav til både slitestyrke og luftgjennomslipp. Dette gjelder også for våre sol- og insektsnett. Sørg for at du velger en beskyttelse som passer akkurat den barnevognen du eier. Vi har alternativer for de fleste populære barnevognsmodeller, fra bagvogner og sportsvogner til buggys, sulkys og tvillingvogner.

Regntrekk, solskjerm og insektsnett er uunnværlige barnevognstilbehør. Med dem kan barnet bli med ut uansett vær. Kjøp dine vogntrekk online på Lekmer.no - vi har det beste og mest rimelige sortimentet!

99 produkter
99 produkter