Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Vognposer, lammeskinn og sitteputer til barnevogn

Lekmer tilbyr et bredt sortiment innen vognposer, skinn og sitteputer til alle årstider og vogner. Med et varmt lammeskinn eller en varm vognpose slipper babyen din å fryse når dere er ute på kalde dager, og kan i tillegg sove trygt og bekvemt. 


Vognposer

Finn din vognpose hos oss på Lekmer. Vi tilbyr gode og billige vognposer – men også vognposer i litt høyere prisklasser med flere funksjoner og ekstra høy kvalitet. I sortimentet finnes både litt mindre vognposer for barnets første tid i bagvogn, men også større vognposer som passer for sportsvogn. Du finner populære varemerker som Elodie Details, Bozz, Voksi, Baby Trold, Joolz, Britax og Carena.

De fleste av våre vognposer er utstyrt med hull for fempunktssele for at de enkelt skal kunne brukes sammen med en barnevogn, og for at både barnet og vognposen skal holde seg på plass. Som oftest kan du åpne vognposen din helt og bruke den som teppe eller dyne. Velg mellom forskjellige fôringer avhengig av hva du trenger.

Lammeskinn

Med et behagelig lammeskinn i barnevognen holder ditt barn seg alltid varmt. Hos oss finner du lammeskinn av høyeste kvalitet og som er helt sikre for barn uten noen skadelige stoffer. Vi tilbyr både langhårede og korthårede lammeskinn i forskjellige farger, blant annet fra varemerket SEGR.

Sitteputer

En sittepute til din barnevogn gjør det mykt og bekvemt for barnet. Puten passer godt på varmere dager, eller sammen med en vognpose for å gjøre det ekstra mykt å sitte når det er litt kaldere. Vi tilbyr både universelle sitteputer som passer de fleste vogner, men også spesialdesignede puter for spesifikke merker.  Hos oss finner du sitteputer i alle farger og former, alle med uttak for sele. Velg blant varemerker som Inovi, AddBaby, Elodie Details, Mountain Buggy og Phil & Teds.

130 produkter
130 produkter