Lekmer logo

Bæreseler som passer nyfødte og opp

Ergonomisk bæresele som gir deg og ditt barn maksimal komfort, både når dere befinner dere i hjemmet og ute på spaserturer. Disse ergonomiske bæreselene gir deg og ditt barn en stabil holdning mens du utfører dagligdagse gjøremål. Nå kan du føle nærheten til ditt barn, samtidig som du skåner ryggen. Bæreselen er også enkel å raskt ta av og på, noe som gjør hverdagen enda smidigere.

Denne bæreselen passer perfekt for deg som vil kunne bevege deg fritt, samtidig som du har ditt barn med deg. En økologisk bæresele gir ditt barn maksimal bekvemmelighet samt skåner din rygg og lar deg å være fleksibel i hverdagen. Lekmer.no tilbyr en mengde bæreseler, slik at du enkelt skal finne akkurat den modellen du leter etter, uansett om du vil ha en nøytral farge eller en fargeglad variant. Når du leter etter bæresele, bæresjal eller andre produkter for barnet ditt er Lekmer.no det naturlige valget. Vårt store utvalg gir deg og ditt barn beste mulige startpunkt for at deres tid sammen skal bli så givende og fantastisk som den bare kan.

Barn liker å være nær sine foreldre og føle varme og høre deres hjerte slå. Bæreseler hjelper deg og ditt barn å være nær hverandre, og dessuten får du hendene fri til annet som husarbeid eller eldre barn. En bæresele fra Babybjörn er en svensk design og klassiker, og for mange det gitte valget når det gjelder bæresele til nyfødt, da ingen ekstra innlegg trengs. Med en nyere og mer moderne design er denne selen mer bekvem for både voksen og barn samt lett å ta på og av. Barn med sterkere nakke kan også bæres forovervendt og oppdage livet rundt seg. Fra nyfødt og opp til 11 kg.

Om du tenker på å kjøpe en god bæresele, er Lekmer.no det beste alternativet med vårt brede utvalg. Det finnes mengder med bæreseler samt andre produkter der du kan stole på god kvalitet.

72 produkter
72 produkter