Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Vippestoler & babyhusker

Det finnes mange tilfeller i hverdagen der man kunne trenge en hjelpende hånd. Maten skal lages i tide, klærne skal vaskes og sengene skal res opp. Samtidig skal den minste i familien tas hånd om, få oppmerksomhet og føle seg komfortabel. Noen ganger hadde man som forelder trengt et par ekstra armer, og det er i disse stunder som en vippestol kommer godt med. Velg mellom en stille stol eller en gynge til baby som samtidig vugger barnet.

Det finnes mange tilfeller da man virkelig kan trenge en god og stabil vippestol. Fordelen med en vippestol er at man kan ta den med i prinsippet hvor som helst, samtidig som det er enkelt og smidig å montere den. Oftest holder det med et par sekunder og vips, så har du en bekvem plass for din baby å hvile seg på. En Graco babyhuske kan man til og med flytte på uten å vekke den sovende babyen. Sjekk også ut Babybjörn vippestol - et klassisk svensk merke som aldri går av moten. Selvfølgelig er alle våre vippestoler sikre, bekvemme og av høyeste kvalitet. Se deg litt rundt her og velg den som passer akkurat deres behov.

La ikke idéer og planlegging av eventyr eller utflukter stoppes av at dere ikke har en god plass for minsten. Uansett hvor dere er eller er på vei med familien, kan dere ta med er en vippestol eller utebabygynge. Disse er såpass smidige at å de lett kan demonteres og få plass i baksetet eller bære i hånden når man begir seg ut på reise. Velg mellom et bredt sortiment av forskjellige typer vippestoler med mønster, eller noen av de som er ensfargede. Hos Lekmer.no har vi garantert det dere trenger for at babyen skal ha det bekvemt.

Om dere leter etter en smidig vippestol av høyeste kvalitet har dere kommet helt rett. Blant vårt brede og kvalitative sortiment finner du garantert din neste vippestol online på Lekmer.no.

69 produkter
69 produkter