Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Bær barn i sele eller sjal og stoler/gynger for små barn

Når barna er små kan en bæresele være den absolutt letteste måten å ta seg rundt på. Med en bra sele, som brukes på rett måte, er det både bekvemt for foreldre og beroligende for barnet. Etter promenaden, når dere er hjemme, kan det være deilig at barnet får sitte selv i en babysitter.

Både disse produktene – pluss en rekke andre i kategorien bære og sitte – finner du her. Bestill på nettet for levering til deg og bra priser.

Bæreseler og bæresjal

Det finnes mange fordeler med bæreseler og bæresjal sammenlignet med en barnevogn. Du kommer deg mye lettere frem og behøver ikke trenge inn en stor vogn på bussen eller inn i butikken. Du blir friere helt enkelt.

Siden vet alle som har små barn at det kan bli mye gråting i en vogn, mens det nesten aldri blir det i en bæresele. Barnet vil ha nærhet og får det når han eller hun skumper rundt nære sine foreldre. Selene er spesielt populære blant pappaer som får en unik sjanse til å knytte den nære kontakten med barnet som mammaen får naturlig ved amming.

Men er det ikke slitsomt?

Faktumet er at spenner du fast en Baby Björn eller en sele av et annet merke slik at barnet kommer nære kroppen er det behagelig og avlastende for skuldre og rygg. Det å dytte på en vogn kan faktisk være mer slitsomt for skuldre og rygg.

Men som sagt, pass på så du fester den etter instruksjonene. Akkurat som du bærer på en bra ryggsekk med 10 kilo uten problemer kan en dårlig ryggsekk være kjempe slitsomt å bære på med bare noen kilo

Babysitters – foreldrenes redning

Når man har små barn hjemme kan det være vanskelig å få gjort annet enn å være sammen med barnet. De vil ofte være nære sine foreldre, og det å ligge på gulvet er bare gøy en liten stund.

Babysitters løser ofte problemet. For det første sitter barnet opp og kan følge med på hva som skjer og ta til seg omverdenen, siden gynger en babysitter slik at barnet får direkte respons når den rører på seg hvilket det virker som at de liker. Det finnes dessuten en lang rekke babysitters med uroer og leker som kan underholde barnet.

Nå får du tid til å lage mat, fikse hjemme eller faktisk bare få litt etterlengtet tid hvor du kan sitte selv uten å måtte holde i barnet.

203 produkter
203 produkter