Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Barn & Baby

Vi på Lekmer vil gjøre alt vi kan for å forenkle og heve hverdagen for deg som er gravid eller nylig har blitt forelder. I vårt brede sortiment av babyprodukter finner du alt fra barnevogner, bilbarnestoler og bæreseler til vognposer, smokker, brystpumper og barneserviser. Vi har også masser av fine gaver for deg som er invitert til dåp, selskap eller annet. Slipp alt stress – hos oss finnes alt til deg og din baby på ett og samme sted!

Alle produkter for barn og baby - Kjøp barneartikler online

Når man skal få eller nylig har fått barn, er det tusen ting å tenke på. Hva trenger vi til badet? Hvilken vogn skal vi kjøpe? Vi må vel ha en bilbarnestol? Vi har ikke engang kjøpt en flaske! Hvordan skal dette gå?

Ja, det er mange ting som man må ha i hjemmet når det kommer et nytt, lite tilskudd i familien. Barnet skal spise, sove, ”gå på toalettet”, vaskes og fraktes rundt på en smidig måte. Alt dette krever riktig tilbehør for å gjøre det så bekvemt som mulig for barnet og så enkelt som mulig for foreldrene.

Men ikke bekymre deg. Her finner du alt som trengs for barn og babyer – fra vogner og bilbarnestoler til det som trengs på kjøkken og bad. Bestill produktene online, få dem levert til deg, og fokuser på å være foreldre.

Produkter til barn og baby

Lekmer har ting til alle stadier i et barns liv og vår nettbutikk er en av de største og mest populære barnebutikkene på internett. For de aller minste kan vi presentere noen av de mest populære kategoriene, og leter du etter noe spesielt, kan du navigere deg dit via toppmenyen.

Barnevogner: Dette er kanskje det vanskeligste kjøpet. En vogn koster en del, og det finnes mange modeller og merker. Vi skal forsøke å navigere deg til et produkt som oppfyller dine behov og krav. På vår barnevognside kan du lese mer om hvilke typer barnevogner som finnes, og deretter få forslag til en rekke gode og rimelige barnevogner. Mer om barnevogner

Bilbarnestoler: Når du skal velge bilbarnestol er sikkerhet det viktigste. Vi har en rekke forskjellige godkjente barnestoler til bilen. Så kommer spørsmålet om hvilken modell du vil kjøpe. Vi har mange å velge blant. På vår side om bilbarnestoler og andre tilbehør til turen, prøver vi å sortere ut ting og gi deg veiledning på hva som passer deg best. Mer om bilbarnestoler

Mate og stelle: I løpet av de første årene med et barn dreier det meste seg om å mate og stelle barnet. Det skal suges på tåteflaske og spises med plastbestikk på plasttallerken. Etterpå er det på tide å vaske seg og deretter hvile. Så er det i gang med en runde til. Her finner du alt du trenger til denne syklusen. Mer om mating og stell

Dette var bare tre av de kategoriene vi har under barn og baby, men det finnes mye mer. Ta en titt rundt butikken vår, og du kan bestille alt som trengs for familier med barn og babyer.

Populære baby-merker Vis alle merkene