Baltic

Baltic er et svensk foretak som har produsert flytevester siden 1977. Baltic arbeider etter den filosofien at det er umulig å kompromisse med kvalitet og funksjon, noe som har gjort foretaket til Europas største i bransjen. Baltic elsker alt som har med vann å gjøre, og ønsker å gjøre vannaktiviteter sikrere og dermed morsommere og mer behagelig. Baltic verner om miljøet og arbeider med å stadig forbedre og effektivisere prosessene for produksjon av sine flytevester. Baltic tilbyr flytevester som har sikkerhetsklassifiseringen 50, 100 og 150 Newton. De forskjellige sikkerhetsklassifiseringene er tilpasset forskjellig vekt og forutsettninger.

Allroundflytevester, flytevester for vannsport, funksjonsflytevester og flyteklær har sikkerhetsklassifisering 50 Newton. De passer personer som kan svømme og gir en perfekt balanse mellom funksjon, bevegelsesfrihet og flyteevne.

Trenger du mer flytehjelp siden du ikke kan svømme skal du se på redningsvestene med sikkerhetsklassifiseringen 100 Newton, som finnes for barn fra 3 kg opp til voksne på over 100 kg.

Vil du ha både bevegelsesfrihet, ekstra flyteevne og hjelp til å vendes til ryggleie er de oppblåsbare redningsvestene med sikkerhetsklassifisering 150 Newton rett alternativ.

En flytevest skal passe. Den skal sitte stødig, bekvemt og ikke gli omkring på kroppen. Barna skal aldri ha flytevester ”til å vokse i”. Hos oss på Lekmer.no finner du blant annet reddningsvester, flytevester og seilervester fra Baltic.
(5 av 5 produkter)
(5 / 5)